Боядисването на яйца датира още от древността, но става по-популярно с навлизането на християнските традиции. В други култури, боядисаните яйца бележат началото на пролетта. Независимо каква е причината поради която декорирате яйцата, нормално е за всеки да иска да ги направи красиви и по-специално изглеждащи. В следващите редове ще ви представим няколко нестандартни идеи, с които се надяваме да ви вдъхновим и да се откроите сред останалите.

diy_ombre_easter_eggs

Търсите ли бърза, проста и въпреки това ефектна декорация? Тогава за вас е следващия метод. Поставете яйцата в картон и напръскайте със спрей с цвят по избор. Ще постигнете доста приятен ефект с минимални усилия.

DIY-Sprinkle-Easter-Eggs

Напръсканите великденски яйца също може да създадете по много лесен начин. Използвайте обикновена акрилна боя с цвят по ваш избор. След това рисувайте тънки линии по яйцето с помощта на тънка четка. По ваше усмотрение може да използвате и маркери.

non-toxic-easter-eggs-decoration

Вместо бели яйца може да използвате кафяви такива. Използвайте бял маркер, за да ги украсите след като бъдат сварени, изсушени и почистени. Може да създадете всякакви красиви дизайни, надписи и модели.

moss-easter-eggs

Желаете ли вашите яйца да изглеждат супер натурални тази година. В този случай може да използвате малко мъх, четка и лепило. Просто изрежете различни форми като сърца, зайчета, надписи и след това залепете мъха на яйцата.

naturally-dyed-easter-eggs

Напоследък става все по-модерно всичко да е био и натурално от природата. В този случай ще ви се наложи сами да създадете боята си. Всичко, което Ви е необходимо са яйца ( за предпочитане бели), контейнери, оцет, естествена храна и подправки за боята и тиган. Може да използвате цвекло, за да направите червена боя, червено зеле за синя, спанак за зелена, семена от копър за златисто кафяво и куркума за жълто.

tattoo-easter-eggs

Ако желаете да вашите яйца да изглеждат по-модерно, може да използвате временни татуировки. Единственото, което трябва да направите е да нанесете татуировката с влажна гъба върху яйцето, точно както бихте направили върху кожата си.

good-vibes-only

Освежете деня си и този на вашите приятели и роднини с тези вдъхновяващи яйца. Използвайте трансферна хартия и изберете думи и фрази, които ви допадат. В този проект може да използвате и изображения и рисунки, вместо думички.

gold-drip-easter-egg

Направете вашите яйца по-стилни и елегантни като използвате течна златна боя. Започнете да боядисвате средната площ на яйцето и оставете боята да се разтече по основата му. Оставете го да изсъхне и направете същото с другата част на яйцето.