Случвало ли ви се е някога да влезете за първи път в къщата на ваш приятел и в този момент, виждайки обзавеждането и създадената атмосфера, да разберете колко много неща не знаете за този човек. Тъй като всеки се стреми да направи жилището си комфортно и уютно лично за него, начина по който подреждаме, декорираме и нареждаме предметите в пространството говори много за това какви сме като индивиди.

В следващите редове сме ви подготвили 6 интересни неща, които може да разберете за себе си или близък човек, който ви е поканил на гости според подредбата и атмосферата в жилището.

  1. Отворена и комуникативна личност ли сте

Професионалистите, които разбират от цветове казват, че може да се съди за човека дали е интроверт или екстроверт по цвета на входната врата. Червеното означава, че сте дързък и отворен, синьото – че сте балансиран, зеленото означава, че сте традиционалист, а черното – тих.

2. Колко тежите

Според проучване на Cornell University, ако сте жена и държите зърнени закуски на вашия кухненски плот, това означава, че тежите с около 9 килограма повече от жените, които не държат подобна храна. От друга страна, хората които имат купа с плодове на кухненската маса тежат доста по-малко от тези, които нямат.

 3. Колко сте организиран

Иронично, ако вашето чекмедже с чорапи е в пълна бъркотия е по-вероятно да сте организиран. Според експерти, индивидите които са много организирани не хабят време да подреждат малките и незначителни неща.

4. Дали сте от милениум поколението

Милениум поколението са родените от 1980 г. до 1996г. и се характеризират с определени черти в характера и поведението. Ако имате много селфита в рамка, това гарантирано означава, че сте от това поколение, тъй като всички принадлежащи към него намират за нормално да пазят собствени снимки по стените или рафответе.

5. Харесвате ли работата си

Проучване доказва, че тези от нас, които си оправят леглото сутрин се чувстват удовлетворени от работа. Обратното важи в същата посока.

6. Страдате ли от безпокойство

Ако всичко у вас е подредено и няма бъркотия дори под под леглото или в килера, шансовете да страдате от безпокойство или депресия са много големи. Учените предполагат, че хората които са неспокойни се опитват да контролират изцяло всичко останало в своя живот.