Трапезен стол

АВАНГАРДЕН ДИЗАЙН

Трапезен стол DC-810 притежава изключително авангарден дизайн, който пасва по великолепен начин на всяка съвременна кухня. Модерната му визия го прави избор на много домакинства с усет към красивото, желаещи разнообразие в кухненския интериор.  Елегантно заоблената му седалка и огънатите му крака придават допълнително стил и създават усещане за естетическа наслада.

ВИСОКО НИВО НА КОМФОРТ

Въпреки авангардния си дизайн и нетрадиционна форма, този кухненски стол предлага високо ниво на комфорт и удобство при седене. Извивката на седалката следва по превъзходен начин естествената извивка на гърба и създава удовлетвореност при седене. Така вие ще имате възможност да се насладите на дълги и приятни вечери, прекарани в компанията на вашите роднини и приятели. Трапезен стол DC-810 е интериорно решение и за много барове, кафенета и заведения поради съчетанието на комфорт и красив дизайн.

ВИСОКО КАЧЕСТВО НА ИЗРАБОТКА

Трапезен стол DC-810 е изработен от висококачествени материали, отговарящи на всички съвременни стандарти за качество. Дамаската на този стол за кухня е изработена от  еко кожа, която предполага лесното й почистване. За по-голяма стабилност, крачетата на стола са гумирани с капачки, които предпазват и подовата Ви настилка от надраскване. Основата и краката са хромирани, което допринася допълнително за елегантната визия на стола. Стабилността и дългосрочната употреба на Трапезен стол DC-810 са гарантирани от прецизната изработка и качеството на материалите.

Основни предимства и характеристики на стола:

  • еко кожа
  • хромирана метална основа
  • авангарден дизайн
  • стилни крака
  • гумени капачки
  • 2 години гаранция

Кухненски стол DC-810 се предлага в три цвята: черен, бял и лилав.

Стабилен, комфортен, притежаващ авангардна визия и дизайн, този кухненски стол е евтино решение за всяка кухня.

Купувам този стол