Трапезарията е специално място в дома ни. Това е стаята, в която ние всички идваме заедно, за да споделим вечерята, деня и усмивката. Ако предпочитате добрата компания на приятели или обичате със семейството си да сте заедно на вечеря, имате нужда от една голяма трапезна маса, обградена от много и красиви столове.

Ние знаем, че всеки дом и всяко семейство има различни нужди и различни вкусове, така че независимо дали сте се погрижили за трапезарията си като банкетна зала или уютен кът за закуска, ние имаме перфектната маса и столове за вас. От малки масички  за използване в тесен семеен кръг  до комплекти маси и столове, на които ще се настаните удобно с приятели, в MebeliPro.BG намерите всичко, от което имате нужда.

В нашия каталог ще откриете страхотни стъклени, дървени и лакови трапезни маси и, а разнообразието от цветове и десени ще Ви помогне да изберете най-доброто за вашия интериор.

За един модерен и минималистичен вид, изберете стилна стъклена маса за хранене от нашата колекция. Тя съвпада със същия стил столове за съвременен поглед или може да комбинирате  с разкошния набор от кожени столове за хранене – така ще имате синхрон  между традиционното и модерното. За по-органичен и естествен вид, изберете една от нашите здрави дървени маси и комбинирайте със стабилните дървени или метални столове.

Ако имате на разположение по-голямо пространство,  може да разгледате и предлаганите от нас кухненски комплекти. Така на много изгодна цена, ще окомплектовате изцяло вашата трапезария със стилни и модерни мебели.