мебели от метал

Мебелите от метал са много издръжливи, стилни и елегантни. Те намират множество приложения, както в интериора, така и в екстериора на един дом. Те са незаменимо удобство на двора, в банята или всекидневната и кухнята. Въпреки, че приложението им в екстериора е по-застъпено, напоследък интериорните дизайнери започнаха все повече да ги използват и за интериора на един дом. Металните мебели се изработват предимно от желязо и неръждаема стомана. Дизайна им е модерен и функционален, позволяващ постигането на интериори и екстериори в дома от разнообразно естество.

Приложение на мебелите от метал в екстериора

Градинските мебели от метал са много издръжливи на атмосферните условия и същевременно придават чар и елегантност на кътовете в градината ни. Красива маса от ковано желязо с няколко стола е добра инвестиция за градината. От друга страна металните пейки, табуретки, цветарници и градински беседки са функционални и позволяват визуално да отделим пространството за отдих, от това на цялостната градина. Бар столовете с модерен дизайн от неръждаема стомана са едно класическо решение за един външен бар – място за срещи с приятели. Структурата на метала има множество варианти за обработка, което позволява и постигането на разнообразни ефекти във външното ни пространство. Металните мебели придават един изчистен и завършен  вид на екстериора, на фона на пъстротата от цветя и зеленина.

Приложение на металните мебели в интериора на дома

Метала в интериора може да постигне хладен и стилен ефект или свежа и слънчева визия, в зависимост от начина по който го имплантираме, чрез мебелите в помещенията си. Мебели от метал можете да използвате в банята под формата на огледала, шкафове, органайзери за кърпи и тоалетни принадлежности и още много неща. Шкафовете в кухнята, кухненския остров, бара и металните лайсни също са много модерни. Във всекидневната и столовата можете да се използват маси от метал с изключително разнообразни дизайни, столове от метал и метални аксесоари. Дори скриновете в спалнята могат да бъдат от метал с разнообразна цветова палитра.

Като цяло мебелите от метал са много практични и разнообразни. Цените им са достъпни на фона на качеството, което получаваме. Така, че не само дървото и пластмасата са на мода, но и метала, който е на път да ги измести.