Индивидуални поръчки на мебели

Офис стол Carmen 7504

3520692

Нов продукт

 • Цялостна височина: 106 - 116 см
 • Ширина: 59 см
 • Дълбочина седалка: 48 см
 • Височина седалка от земята: 45 - 55 см
 • Дължина облегалка: 64 см
 • Максимално натоварване: 120 кг

Повече детайли

179,55 лв.

-5%

189,00 лв.

Добавяне към списъка с желания

Бърза поръчка с един клик
Въведете вашето име и имейл. Ще се свържем с вас възможно най-скоро, за да уточним детайлите по поръчката. Доставката е за сметка на клиент и се уточнява с наш консултант.
Съгласен съм Правила и условия за ползване .
Откажи    
.
Бърза поръчка
Без регистрация

Повече информация

Още от пръв поглед си личи, че офис стол Carmen 7504 е отличен модел и се отличава с изключителен дизайн и впечатляваща визия. Изработен от висококачествена еко кожа, съчетана с полипропиленова основа и подлакътници, столът съчетава солидна направа със сравнително ниско тегло и компактни размери. Седалката и облегалката са „изписани“ от шевове, които едновременно обслужват естетически цели и повишават ергономията. Подлакътниците са от здрав полипропилен с добавен елемент от еко кожа и мек пълнеж – комфортът за ръцете е безкомпромисен при този модел. Функционалността на стола се допълва от люлеещ се механизъм с опция за заключване и реглаж на твърдостта, както и със задължителното за този клас столове регулиране по височина. Интересен естетичен елемент представляват декоративните вложки по полипропиленовата основа, които са от пластичен материал имитиращ матов алуминий – внасят допълнителна нотка дизайнерска свежест в и без това атрактивната визия на Carmen 7504. 

Част от тайната на удобния офис стол се крие в комфортните подлакътници. Отпуснете спокойно ръце върху изящно извитите подлакътници, които гарантират предотвратяването на натрупване на умора не само в ръцете, но и в цялото тяло.

Лесно, удобно и бързо. Само с едно движение можете да коригирате височината на вашия работен стол спрямо позицията на заобикалящите го мебели и спрямо вашата собствена височина. Използвайте в максимална степен функцията за коригиране на височината съобразно вашите предпочитания и нужди и ще постигнете максимален комфорт при седене.

Отпуснете се удобно на вашия офис стол и се залюлейте. Доказано е, че люлеенето успокоява ума и създава настроение. Благодарение на люлеещия механизъм, с който е снабден вашият стол, имате възможността да се насладите на релаксираща почивка след ползотворния работен ден.

Разходете се до бюрото на колегата или потърсете изгубеното дистанционно за телевизора, без да ставате от любимия си офис стол. Защо не? Прикрепените към основата колелца ви осигуряват така необходимата и желана мобилност.

Вашият офис стол позволява свободно въртене на 360º в безброй обороти. Може да променяте позицията си във всяка една желана посока. Почувствайте свободата и комфорта от движението на своя стол.

За да сте максимално удовлетворени от вашия офис стол, винаги избирайте модела спрямо структурата на собственото си тяло. Подходящият стол осигурява комфорт през целия работен ден и поддържа коректна структура на тялото. Не забравяйте, че прекалено малкият и несъобразен с вашите особености стол може да даде негативно отражение върху собственото ви здраве. Не правете компромиси със себе си!

Продуктите от серия офис столове Carmen се доставят в кашон, в разглобен вид, с подробна инструкция за монтаж. Изключително важно е спазване на реда при сглобяване описан в инструкцията.

В следната категория има още 30 продукта:

Отзиви

Напишете отзив

Офис стол Carmen 7504

Офис стол Carmen 7504

 • Цялостна височина: 106 - 116 см
 • Ширина: 59 см
 • Дълбочина седалка: 48 см
 • Височина седалка от земята: 45 - 55 см
 • Дължина облегалка: 64 см
 • Максимално натоварване: 120 кг