Индивидуални поръчки на мебели

Офис стол Carmen 7570

3520694

Нов продукт

 • Цялостна височина: 95 - 105 см
 • Ширина: 63 см
 • Дълбочина седалка: 47 см
 • Височина седалка от земята: 44 - 54 см
 • Дължина облегалка: 53 см
 • Максимално натоварване: 100 кг

Повече детайли

159,00 лв.

Добавяне към списъка с желания

Бърза поръчка с един клик
Въведете вашето име и имейл. Ще се свържем с вас възможно най-скоро, за да уточним детайлите по поръчката. Доставката е за сметка на клиент и се уточнява с наш консултант.
Съгласен съм Правила и условия за ползване .
Откажи    
.
Бърза поръчка
Без регистрация

Повече информация

Офис стол Carmen 7570 е практична и елегантна мебел, подходяща за всеки уважаващ себе си офис интериор. Разчита на наложилото се съчетание между качествена еко кожа и здрав полипропилен. Еко кожата успешно комбинира визията и издръжливостта на естествена кожа, и значително по-достъпна цена. Столът изглежда елегантно и луксозно. Дизайнът е издържан естетически и е подчертано ергономичен. Седалката и облегалката са комфортни и предоставят добра опора на тялото, следвайки естествените линии, а подлакътниците са тапицирани и освен че изглеждат оригинално и красиво, осигуряват отлична зона за отмора на ръцете. Офис стол 7570 разполага със здрава полипропиленова база с колелца, които гарантират стабилна опора на стола, както и отлична мобилност. Надеждният газов амортисьор се регулира по височина и е оборудван с люлеещ механизъм с опция за регулиране на твърдостта.

Част от тайната на удобния офис стол се крие в комфортните подлакътници. Отпуснете спокойно ръце върху изящно извитите подлакътници, които гарантират предотвратяването на натрупване на умора не само в ръцете, но и в цялото тяло.

Лесно, удобно и бързо. Само с едно движение можете да коригирате височината на вашия работен стол спрямо позицията на заобикалящите го мебели и спрямо вашата собствена височина. Използвайте в максимална степен функцията за коригиране на височината съобразно вашите предпочитания и нужди и ще постигнете максимален комфорт при седене.

Разходете се до бюрото на колегата или потърсете изгубеното дистанционно за телевизора, без да ставате от любимия си офис стол. Защо не? Прикрепените към основата колелца ви осигуряват така необходимата и желана мобилност.

Вашият офис стол позволява свободно въртене на 360º в безброй обороти. Може да променяте позицията си във всяка една желана посока. Почувствайте свободата и комфорта от движението на своя стол.

За да сте максимално удовлетворени от вашия офис стол, винаги избирайте модела спрямо структурата на собственото си тяло. Подходящият стол осигурява комфорт през целия работен ден и поддържа коректна структура на тялото. Не забравяйте, че прекалено малкият и несъобразен с вашите особености стол може да даде негативно отражение върху собственото ви здраве. Не правете компромиси със себе си!

Продуктите от серия офис столове Carmen се доставят в кашон, в разглобен вид, с подробна инструкция за монтаж. Изключително важно е спазване на реда при сглобяване описан в инструкцията.

В следната категория има още 30 продукта:

Отзиви

Напишете отзив

Офис стол Carmen 7570

Офис стол Carmen 7570

 • Цялостна височина: 95 - 105 см
 • Ширина: 63 см
 • Дълбочина седалка: 47 см
 • Височина седалка от земята: 44 - 54 см
 • Дължина облегалка: 53 см
 • Максимално натоварване: 100 кг