Индивидуални поръчки на мебели

Бар столове Съдържа 49 продукта.

за страница
Показване на 1 - 18 от 49 артикула
Показване на 1 - 18 от 49 артикула
Бар столове

Предимства на предлаганите в MebeliPro.BG бар столове

В онлайн магазина за мебели MebeliPro.bg може да намерите висококачествени бар столове, подходящи както за вашето заведение, така и за дома ви. Предлагаме ви богато разнообразие от бар столове с различен дизайн и функционалност, които ще добавят характер и комфорт на помещението, за което са...

Предимства на предлаганите в MebeliPro.BG бар столове

В онлайн магазина за мебели MebeliPro.bg може да намерите висококачествени бар столове, подходящи както за вашето заведение, така и за дома ви. Предлагаме ви богато разнообразие от бар столове с различен дизайн и функционалност, които ще добавят характер и комфорт на помещението, за което са предназначени. Всички предлагани от нас столове за бар са изключително устойчиви на продължителна употреба, което е важен фактор, имайки предвид високото натоварване на столовете в заведенията и баровете. Еко кожата се почиства с лекота. Не трябва да се притеснявате за височината на вашия бар, тъй като всички наши бар столове са произведени с газов амортисьор, който позволява индивидуална настройка на височината според размерите на бара и тези на седящия. 

Освен онлайн, може да разгледате предлаганите от нас бар столове и в мострената ни зала в гр.София, бул. Климент Охридски 105.

Още