Индивидуални поръчки на мебели

Детски стол Carmen 6009

Нов продукт

 • Цялостна височина: 76 - 88 см
 • Ширина: 40 см
 • Дълбочина седалка: 39 см
 • Височина седалка от земята: 40 - 52 см
 • Дължина облегалка: 40 см
 • Максимално натоварване: 70 кг

Повече детайли

53,20 лв.

-5%

56,00 лв.

Добавяне към списъка с желания

Бърза поръчка с един клик
Въведете вашето име и имейл. Ще се свържем с вас възможно най-скоро, за да уточним детайлите по поръчката. Доставката е за сметка на клиент и се уточнява с наш консултант.
Съгласен съм Правила и условия за ползване .
Откажи    
.
Бърза поръчка
Без регистрация

Повече информация

Детски стол Carmen 6009 е цветен и функционален, придава модерен щрих във всяка детска стая. Той е подходящ за компютърно бюро, на което децата могат да учат и играят. Пълнежът на облегалка и седалката придава мекота, комфорт и добра опора при използване. Детски стол 6009 е без подлакътници за по-удобно използване от вашите деца. Мрежата е изработена от здрав и устойчив материал за лесна поддръжка. С многоцветното си покритие, детски стол Carmen придава настроение и стил в специалното пространство на вашето дете. Височината се коригира в зависимост от предпочитанията на детето. Базата и колелата са от полипропилен, което позволява стабилност и сигурност при движение, може да се завърта на 360 градуса. Детският стол е наличен в два цвята – розово за малки принцеси и синьо за малки герои. Накарайте вашето дете да се почувства като в приказките с детски стол, детско бюро и други аксесоари с марка Carmen.

Предлагаме за вашето детско обзавеждане и детски столове без подлакътници. Предимството им е, че осигуряват неограничена свобода на движение на тялото и ръцете. Вашето дете ще почувства комфорта на своя стол за компютър или детски стол за бюро, защото липсата на подлакътници предоставя възможност столът да се нагласи максимално практично и удобно спрямо останалите мебели за детска стая. По този начин този детски стол ще може да се аранжира спрямо височината на бюрото или масата, без подлакътниците да опират или пречат.

Вашето дете ще остане впечатлено от начините, по които може да използва своя детски стол. Освен за основните му предназначения като стол за компютър или детски стол за бюро, то ще може да чете, пише, рисува, твори, играе или просто да си стои на него. Изключителният комфорт и функционалност на детски столове Carmen ще провокират изобретателността на вашето дете по отношение на приложението на стола. Движението в детската възраст е от съществено значение за физическото развитие на децата, но правилният стоеж и подходящият детски стол са още по-важни за коректната позиция на тялото.

Детски столове Carmen са оборудвани с колелца, които осигуряват на вашето дете неограничена свобода на движение и мобилност. Въртящият механизъм ще разнообрази часовете за учене на детето и ще внесе радост и веселие. Осигурете на детето си безупречен комфорт, защото той е непосредствено свързан с умственото развитие на детето, както и с неговото емоционално състояние. Избирайки детски столове Carmen за вашето детско обзавеждане, вие осигурявате на детето си спокойствие, удобство и независимост.

Всеки детски стол от серия Carmen е снабден с механизъм за регулиране на височината. Тази незаменима функция ви дава възможност да нагласите височината на вашия стол за компютър спрямо височината на бюрото и спрямо индивидуалния ръст на детето. Тази настройка е от изключително значение за създаване на спокойна и здравословна среда. Всеки родител е добре да осигури за детето си детски стол за бюро, който да отговаря на специфичните му потребности, а благодарение на функцията за регулиране на височината вие ще имате възможност да създадете комфорт до най-малкия детайл.

Детски столове Carmen са здрави и стабилни столове, които издържат на напрежение и тежест, съобразени с максималното натоварване на всеки детски стол. Високото качество на всеки детски стол за бюро или компютър гарантират вашето удобство и спокойствие. Издръжливостта на всеки стол зависи пряко от начина на експлоатация – препоръчва се нежно и внимателно използване, за да удължите възможно най-много живота на своя стол.

Детски столове Carmen са комплектувани и опаковани в разглобен вид, което позволява лесното им транспортиране. Подробен списък на съставните компоненти, както и инструкции за монтажа и демонтажа ще намерите приложени в опаковъчния кашон. Всеки има възможността и уменията да сглоби даден стол, като следва стриктно инструкциите и точния ред при сглобяването на вашия продукт.

В следната категория има още 30 продукта:

Отзиви

Напишете отзив

Детски стол Carmen 6009

Детски стол Carmen 6009

 • Цялостна височина: 76 - 88 см
 • Ширина: 40 см
 • Дълбочина седалка: 39 см
 • Височина седалка от земята: 40 - 52 см
 • Дължина облегалка: 40 см
 • Максимално натоварване: 70 кг