Индивидуални поръчки на мебели

Офис стол Carmen 7551

3520158

Нов продукт

 • Цялостна височина: 114 - 135 см
 • Ширина: 49 см
 • Дълбочина седалка: 43 см
 • Височина седалка от земята: 69 - 90 см
 • Дължина облегалка: 49 см
 • Максимално натоварване: 90 кг

Повече детайли

152,76 лв.

-5%

160,80 лв.

Добавяне към списъка с желания

Бърза поръчка с един клик
Въведете вашето име и имейл. Ще се свържем с вас възможно най-скоро, за да уточним детайлите по поръчката. Доставката е за сметка на клиент и се уточнява с наш консултант.
Съгласен съм Правила и условия за ползване .
Откажи    
.
Бърза поръчка
Без регистрация

Повече информация

Офис стол Carmen 7551 е висока мебел, предназначена за специфичните нужди на някои офис интериори. Работният стол е оборудван със специален издължен газов амортисьор, с който цялостната височина възлиза на 114-135 см, а седалката се движи в диапазона 69-90 см. Дизайнът е проектиран в строг бизнес стил и се отличава с много практичност и малко естетика. Седалката и облегалката са тапицирани с висококачествена дамаска, която е нежна на допир, но изключително устойчива на износване. Офис стол Carmen 7551 разполага с въртящ механизъм и функции за регулиране на височината на седалката и наклона на облегалката. Двете функции се управляват интуитивно и удобно от механизъм, разположен под седалката. Благодарение на мекия пълнеж и фината дамаска, както и на функциите за регулиране, столът разполага с отлична ергономия и комфорт за подобен вид мебел. За още по удобна употреба е добавена и стабилна поставка за краката във формата на хромиран метален ринг, разположен между базата и седалката на стола, която също се регулира по височина.

Предимството на столовете без подлакътници е, че осигуряват неограничена свобода на движение на тялото и ръцете. Липсата на подлакътници предоставя възможност столът да се нагласи максимално практично и удобно спрямо останалите мебели в стаята. По този начин този стол ще може да се аранжира спрямо височината на бюрото или масата, без подлакътниците да опират или пречат.

Лесно, удобно и бързо. Само с едно движение можете да коригирате височината на вашия работен стол спрямо позицията на заобикалящите го мебели и спрямо вашата собствена височина. Използвайте в максимална степен функцията за коригиране на височината съобразно вашите предпочитания и нужди и ще постигнете максимален комфорт при седене.

Прикрепените към основата колелца ви осигуряват така необходимата и желана мобилност. Изработени от полипропилен, те са здраво и надеждно средство за придвижване на стола по всякакви подови покрития.

Вашият офис стол позволява свободно въртене на 360º в безброй обороти. Може да променяте позицията си във всяка една желана посока. Почувствайте свободата и комфорта от движението на своя стол.

За да сте максимално удовлетворени от вашия офис стол, винаги избирайте модела спрямо структурата на собственото си тяло. Подходящият стол осигурява комфорт през целия работен ден и поддържа коректна структура на тялото. Не забравяйте, че прекалено малкият и несъобразен с вашите особености стол може да даде негативно отражение върху собственото ви здраве. Не правете компромиси със себе си!

Продуктите от серия офис столове Carmen се доставят в кашон, в разглобен вид, с подробна инструкция за монтаж. Изключително важно е спазване на реда при сглобяване описан в инструкцията.

В следната категория има още 30 продукта:

Отзиви

Оценка 
2022-09-08

Mr.

1

Оценка 
2022-09-08

Mr.

1

Напишете свой отзив!

Напишете отзив

Офис стол Carmen 7551

Офис стол Carmen 7551

 • Цялостна височина: 114 - 135 см
 • Ширина: 49 см
 • Дълбочина седалка: 43 см
 • Височина седалка от земята: 69 - 90 см
 • Дължина облегалка: 49 см
 • Максимално натоварване: 90 кг