Индивидуални поръчки на мебели

Офис стол Polo

3520874_1

Нов продукт

 • Цялостна височина: 95 - 108 см
 • Ширина: 52 см
 • Дълбочина седалка: 43 см
 • Височина седалка от земята: 42 - 55 см
 • Дължина облегалка: 50 см
 • Максимално натоварване: 120 кг

Повече детайли

131,10 лв.

-5%

138,00 лв.

Добавяне към списъка с желания

Бърза поръчка с един клик
Въведете вашето име и имейл. Ще се свържем с вас възможно най-скоро, за да уточним детайлите по поръчката. Доставката е за сметка на клиент и се уточнява с наш консултант.
Съгласен съм Правила и условия за ползване .
Откажи    
.
Бърза поръчка
Без регистрация

Повече информация

Офис стол POLO е стилна и комфортна мебел, предназначена за продължително седене в работна, а защо не и в домашна среда. Проектиран е с мисълта за надеждност и удобство. Ергономичната седалка и високата облегалка осигуряват на тялото едновременно комфорт и правилна позиция. Възможността за регулиране на облегалката както по височина, така и по наклон и разстояние до седалката позволяват всеки да настрои стола съобразно индивидуалните си нужди и изисквания. Надеждният амортисьор се грижи за комфортното сядане, а възможността за регулиране по височина е незаменима функция за удобна продължителна употреба. Офис стол POLO е оборудван и с ергономични и ефектно изглеждащи подлакътници за отмора на ръцете през дългия работен ден. Меките силиконови колелца пък осигуряват нужната мобилност на стола без да вдигат излишен шум при употреба и без да нараняват подовата настилка, независимо от нейния вид. Не липсва и задължителната за този вид столове функция въртене на 360 градуса.

Част от тайната на удобния офис стол се крие в комфортните подлакътници. Отпуснете спокойно ръце върху изящно извитите подлакътници, които гарантират предотвратяването на натрупване на умора не само в ръцете, но и в цялото тяло.

Лесно, удобно и бързо. Само с едно движение можете да коригирате височината на вашия работен стол спрямо позицията на заобикалящите го мебели и спрямо вашата собствена височина. Използвайте в максимална степен функцията за коригиране на височината съобразно вашите предпочитания и нужди и ще постигнете максимален комфорт при седене.

Силиконовите колелца, монтирани на полипропиленова база, ви дават неограничена свобода да се придвижвате бързо и лесно из стаята или офиса, както и да позиционирате вашия стол на желаното място. Материалът, от който са направени, не позволява надраскване на повърхността под стола. Изключително безшумни при движение, силиконовите колелца ще допринесат за спокойната атмосфера във всяко помещение.

Вашият офис стол позволява свободно въртене на 360º в безброй обороти. Може да променяте позицията си във всяка една желана посока. Почувствайте свободата и комфорта от движението на своя стол.

За да сте максимално удовлетворени от вашия офис стол, винаги избирайте модела спрямо структурата на собственото си тяло. Подходящият стол осигурява комфорт през целия работен ден и поддържа коректна структура на тялото. Не забравяйте, че прекалено малкият и несъобразен с вашите особености стол може да даде негативно отражение върху собственото ви здраве. Не правете компромиси със себе си!

Продуктите от серия офис столове Carmen се доставят в кашон, в разглобен вид, с подробна инструкция за монтаж. Изключително важно е спазване на реда при сглобяване описан в инструкцията.

В следната категория има още 30 продукта:

Отзиви

Оценка 
2022-09-08

Mr.

1

Напишете свой отзив!

Напишете отзив

Офис стол Polo

Офис стол Polo

 • Цялостна височина: 95 - 108 см
 • Ширина: 52 см
 • Дълбочина седалка: 43 см
 • Височина седалка от земята: 42 - 55 см
 • Дължина облегалка: 50 см
 • Максимално натоварване: 120 кг