Индивидуални поръчки на мебели
Намалена цена! Офис стол Carmen 6199 - черен

Офис стол Carmen 6199 - черен

3520178

Нов продукт

 • Цялостна височина: 95 - 107 см
 • Ширина: 64 см
 • Дълбочина седалка: 42 см
 • Височина седалка от земята: 42 - 54 см
 • Дължина облегалка: 50 см
 • Максимално натоварване:100 кг

Повече детайли

НАЛИЧЕН

210,90 лв.

-5%

222,00 лв.

Добавяне към списъка с желания

Бърза поръчка с един клик
Въведете вашето име и имейл. Ще се свържем с вас възможно най-скоро, за да уточним детайлите по поръчката. Доставката е за сметка на клиент и се уточнява с наш консултант.
Съгласен съм Правила и условия за ползване .
Откажи    
.
Бърза поръчка
Без регистрация

Повече информация

Carmen 6199 е висок клас офис стол, стилен и функционален, подходящ за бюрото в офиса или вкъщи. Тапицерията е изработена от качествена текстилна дамаска и разполага със здрава полипропиленова база. Моделът е оборудван с комплексен механизъм, с помощта на който може да се настройва височината и ъгъла на облегалката, като същевременно има люлееща функция. Регулируемите по височина подлакътници допълват високата функционалност на Carmen 6199 , превръщайки го в изключително комфортна офис мебел, с която часовете прекарани пред компютъра са продуктивни и приятни. 

Част от тайната на удобния офис стол се крие в комфортните подлакътници. Отпуснете спокойно ръце върху изящно извитите подлакътници, които гарантират предотвратяването на натрупване на умора не само в ръцете, но и в цялото тяло. Офис стол 6199 разполага и с функция за регулиране на подлакътниците по височина, за да можете лесно и бързо да ги настроите според собствените си предпочитания.

Лесно, удобно и бързо. Само с едно движение можете да коригирате височината на вашия работен стол спрямо позицията на заобикалящите го мебели и спрямо вашата собствена височина. Използвайте в максимална степен функцията за коригиране на височината съобразно вашите предпочитания и нужди и ще постигнете максимален комфорт при седене.

Офис стол Carmen 6199 разполага с вграден механизъм за заключване на седалката и облегалката в различни позиции. Тази функция ви дава възможност да се отпуснете спокойно назад и да фиксирате столът в избраната от вас позиция. Насладете се на миг почивка в забързания натоварен работен ден.

Разходете се до бюрото на колегата или потърсете изгубеното дистанционно за телевизора, без да ставате от любимия си офис стол. Защо не? Прикрепените към основата колелца ви осигуряват така необходимата и желана мобилност.

Вашият офис стол позволява свободно въртене на 360º в безброй обороти. Може да променяте позицията си във всяка една желана посока. Почувствайте свободата и комфорта от движението на своя стол.

За да сте максимално удовлетворени от вашия офис стол, винаги избирайте модела спрямо структурата на собственото си тяло. Подходящият стол осигурява комфорт през целия работен ден и поддържа коректна структура на тялото. Не забравяйте, че прекалено малкият и несъобразен с вашите особености стол може да даде негативно отражение върху собственото ви здраве. Не правете компромиси със себе си!

Продуктите от серия офис столове Carmen се доставят в кашон, в разглобен вид, с подробна инструкция за монтаж. Изключително важно е спазване на реда при сглобяване описан в инструкцията.

В следната категория има още 30 продукта:

Отзиви

Напишете отзив

Офис стол Carmen 6199 - черен

Офис стол Carmen 6199 - черен

 • Цялостна височина: 95 - 107 см
 • Ширина: 64 см
 • Дълбочина седалка: 42 см
 • Височина седалка от земята: 42 - 54 см
 • Дължина облегалка: 50 см
 • Максимално натоварване:100 кг